Početna /

Sastanak projektnog tima CRO-SI-SAFE

Sastanak projektnog tima CRO-SI-SAFE

U utorak, 15.11.2022. u Termama Tuhelj održan je sastanak projektnog tima CRO-SI-SAFE. Prisutni su bili predstavnici svih četvero projektnih partnera – Zagorske razvojne agencije, Krapinsko-zagorske županije, Razvojne agencije Sotla i Općine Rogatec.

Prošli smo kroz provedene i nadolazeće aktivnosti te upute za podnošenje prvog izvješća za prvih 6 mjeseci provedbe projekta. Pozitivni su komentari na uspješno provedene prekogranične demonstracijske vježbe u Klanjcu, 6.10. i Rogaškoj Slatini, 4.11. te održano predstavljanje žurnih službi na Zivtovom trgu u Zaboku za dionike ranjivih skupina 5.10. i aktiviranje dionika u organizaciji Krapinsko-zagorske županije i Zagorske razvojne agencije – PUB KVIZ u Zaboku, 7.10. Što se tiče nabave opreme, Občina Rogatec nabavila je specijalno vozilo, a Krapinsko-zagorska županija u fazi je raspisivanja nabave za potrebe svojih žurnih službi. Izrađena je web stranica projekta te su provedene druge aktivnosti iz radnog paketa Komunikacija. Predstoje nam dva studijska putovanja do kraja 2022. godine – 25.11. u Primorsko-goransku županiju te 14. i 15.12. u Austriju. Sve specijalizirane edukacije za djelatnike žurnih službi također su predviđene za drugo izvještajno razdoblje, od kojih se ističe MRMI tečaj u Novom Mestu. Dva animirana video klipa bit će gotova do kraja 11. mjeseca (1 RASO i 1 KZŽ). Prošli smo kroz plan tečaja i natjecanja prve pomoći za osnovnoškolce i plan za vrtićku olimpijadu.

Prisutni su prošli kroz zahtjeve za izmjenama i upute za ispunjavanje izvješća za prvo izvještajno razdoblje koje završava zaključno s danom 30.11.2022.

Stisnite Enter za pretragu ili ESC za izlaz